Ga naar de inhoud

Stichting Hartveilig Voorschoten is nu ook partner van HartslagNu in de gemeente Leiderdorp

Wij zetten ons in beide gemeenten in voor een optimalisering van de 6-minutenzone met daarin een goede dekking en spreiding van AED’s en voldoende burgerhulpverleners, die aangemeld zijn bij het landelijke oproepsysteem HartslagNu. Dit systeem is aan de 112-meldkamer gekoppeld en roept burgerhulpverleners op om te gaan reanimeren of om een AED op te halen voordat zij naar het slachtoffer gaan.

AED Locaties Leiderdorp

Op de onderstaande kaart kun je alle bij ons bekende AED’s in de gemeente Leiderdorp terugvinden.
Burgerhulpverleners krijgen via HartslagNu door of en zo ja, welke AED zij moeten ophalen. De kaart hieronder is indicatief en niet compleet.

Stichting Hartveilig Voorschoten heeft in Leiderdorp op het moment 1 AED in eigendom. Daarnast zijn er nog 25 andere AED’s van particulieren, organisaties en bedrijven. Sommigen zijn 24 uur per dag beschikbaar, anderen niet. Er zijn ook AED’s die niet publiekelijk beschikbaar gesteld worden. 

Meer informatie over burgerhulpverlening kunt u vinden op de website van HartslagNu.

 De bij ons bekende AED’s zijn op deze kaart in drie categorieën ingedeeld:

favi-hv
aed
aed_red

AED van of in beheer bij Hartveilig Voorschoten en aangemeld bij onze partner HartslagNu en  24/7 beschikbaar voor burgerhulpverleners bij een reanimatieoproep.

AED wel aangemeld bij HartslagNu van derden. De meesten zijn 24/7 beschikbaar voor burgerhulpverleners bij een reanimatieoproep.

AED niet aangemeld bij HartslagNu, waardoor de AED niet inzetbaar is voor burgerhulpverleners in geval van een reanimatieoproep, tenzij bekend en beschikbaar.

Wil je andere mensen helpen, wanneer ze jou
het meest nodig hebben?

Heeft u een AED en wilt u die aanmelden bij HartslagNu, zodat uw AED ook het leven van een onbekende zou kunnen redden?