Ga naar de inhoud

Bedrijf

Ondernemer! Neem uw verantwoordelijkheid voor uw dorp!

U kunt met uw bedrijf sponsor worden van Hartveilig Voorschoten met een bedrag van minimaal €75,- per jaar of hoofdsponsor met een bedrag van minimaal €250,- per jaar.

Wat kan uw bedrijf van ons verwachten?

Als sponsor kunt u bepalen waaraan uw bijdrage besteed moet worden, waarbij u kunt aangeven dat die bestemd is voor: educatie op scholen, of uitbreiding AED-netwerk, of onderhoud van het netwerk, of werving en voorlichting van nieuwe burgerhulpverleners.
Wellicht heeft u daar een eigen idee over, waaraan in overleg vorm gegeven kan worden. Zo wordt uw bedrijf gekoppeld aan een activiteit, die binnen onze doelstelling valt en past bij uw bedrijf. Dat wordt op onze website duidelijk zichtbaar vermeld.

Voor alle sponsors geldt:

  • Uw bedrijfsnaam en logo worden op onze website als (hoofd)sponsor duidelijk zichtbaar vermeld, waardoor uw steun aan Hartveilig Voorschoten blijkt.
  • Uw bedrijf wordt uitgenodigd voor supporter- en sponsorbijeenkomsten, waar uw bedrijf zich kan presenteren, in overleg met het bestuur.
  • U ontvangt als sponsor twee keer per jaar een digitale nieuwsbrief.
  • U bent altijd welkom om te informeren en te bekijken of uw geld goed wordt besteed.
 
In een gemeente met maar liefst 25.596 inwoners en vele tienduizenden toeristen, bezoekers en werkenden zet u uw bedrijf op een positieve manier in de lokale samenleving!

Eenmalige donaties zijn ook altijd welkom! op IBAN NL 80 RABO 0362 6228 33 tnv Stichting Hartveilig Voorschoten.